bingolove

Senaste inläggen

Av Mathilda - 28 december 2012 22:31

Nämen tjenare igen! Jo nu gör jag en liten tävling här. Ni gör så här för att tävla:

* Maila en bild på ert djur

* Maila/Kommentera varför just DITT djur ska vinna

* Länka min blogg på er blogg/likn.

* Skriv klar i en kommentar till detta inlägg

MAILA TILL: mathildalovgren@gmail.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tävlingen heter Årets Häst för endast häst och Årets Djur för alla djur (även häst).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vinnaren avslöjas 15 januari! Vinst för Årets Häst är en länkning, en taggning på insta+ att jag följer dig, är det en travhäst så kan jag fotografera på en tävling i södra sverige, känner jag dig så kan jag fotografera ditt djur/ du och ditt djur,  15 svar om Elitloppsvinnaren Brioni och hans kusk/tränare Joakim Lövgren. Vinst i Årets Djur är en länkning, en taggning på insta+ att jag följer dig, känner jag dig så kan jag fotografera ditt djur och dig/ endast ditt djur,15 svar om Elitloppsvinnaren Brioni och hans kusk/tränare Joakim Lövgren.

Bye <3


ANNONS
Av Mathilda - 28 december 2012 17:15

Är med och tävlar på jossss.bloggplatsen.se om veckans häst. Här kommer min nominering:

Jag skulle vilja att Dalsgårds Indigo blir veckans häst. Han är en 9årig shettishingst som älskar livet. Jag köpte honom för 5 år sedan, men för 3 år sedan hände något som skulle förändra sättet jag såg på honom. Innan var han min häst bara, som jag såklart älskade men det var inte så att jag ville tillbringa min extratid i stallet med honom eller så. Men det var en fredag och jag hade slutat tidigt och mamma och jag red ut i skogen. En hare hoppade ut rakt framför den annars så lugna "Bingo" och han tvärnitade från galopp och jag, endast 8 år gammal, flög som en vante. Han slet sig och började springa hemåt, över en väldigt trafikerad väg. Jag och mamma sprang efter honom men vi hann inte fram i tid. En gammal man körde på hans huvud. Bilen mannen körde i saknade backspeleg och framruta efteråt. Det första jag ser är en hov. Det första jag hör är mamma som skriker:

STANNA DÄR, DET HÄR SKA DU NOG INTE SE!
Jag började tänka på hur det skulle kunna se ut närmina ben, utan att jag tänker på det, springer mot vägen. Jag kommer upp och mamma tittar på mig. Då ser jag att hoven var en backspegel och att Bingo står och äter på andra sidan vägen, med glassplitter över bogen och blod på halsen. Då först, förstog jag  hur nära det var att min bästa vän skulle försvinna från livet, endast 6 år gammal. Nu går han utanför mitt fönster och betar, min absolut bästa vän! Han har kämpat sig tillbaka och är nu travponny med 2 vinster på raken. Jag tycker att han ska bli veckans häst för att han är en kämpe som inte fått något serverat, utan allt har han fightat sig till, min älskade Bingo!
   
Bye <3 
ANNONS
Av Mathilda - 27 december 2012 23:58

Datan dör när som så det blir ett kort inlägg. Var på Emporia med Joss (www.jossss.bloggplatsen.se) och köpte en kameraväska eftersom jag ska till Halmstad travbana för pappa har 4-5 hästar till start så jag hänger med o fotograferar! Had skitkul med Joss, vi var typ inne i alla affärer... Har ni varit på Emporia?

Bye <3

 

Av Mathilda - 26 december 2012 01:22

OMG!!!! Fick en Nikon D3100 i julklapp!!! Har redan tagit 350 bilder... Love it!!!!! Ahh, ler när jag tänker på det. Ska sova nu, ses!
Bye <3

Av Mathilda - 24 december 2012 15:50

Pyntade Sigges halsband, han e så lugn att pyssla me! Nu kommer släkten, hörs imorgon!
Bye <3

Av Mathilda - 24 december 2012 13:04

Go Jul! Nu är den här, D day. Men varför firar NI jul? Är det för att Jesus föddes? Julklapparna? Tradition? Jag menar man firar ju det för att Jesus föddes men ändå, men jag menar vad ni gillar mest! Vi ses hoppas jag!
Bye <3

Av Mathilda - 23 december 2012 10:41

Hehehe!

 

Presentation


Hej!
Jag är Mathilda, 11 år, och ÄLSKAR hästar!
Tack för att du kollar in my blog om viktigt och oviktigt!
Bye

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vem gillar ni bäst av mina favvoartister/band?
 One Direction
 Cher Lloyd
 Bruno Mars
 Justin Bieber
 Oscar Zia
 Fun.
 HATAR alla!
 Vet inte vem någon av dem är!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bingolove med Blogkeen
Följ bingolove med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se